Σελίδες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Προβολές σελίδας την προηγούμενη εβδομάδα

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Τα Κλίπς Πετσέτας Θαλάσσης! ...Για να μην σας παίρνει ο αέρας την πετσέτα στην παραλία!


Σας παρουσιάζουμε έναν νέο, πρακτικό και πολύfunkyτρόπο να στερεώνεται την πετσέτα σας στην παραλία για να μην τη παίρνει ο αέρας! Δεν χρειάζεται πια να ψάχνεται πέτρες, ή να βάζετε τις σαγιονάρες σας, ή μπουκάλια με νερό για να μην σας παίρνει ο αέρας την πετσέτα στην παραλία.

Απλώσετε την πετσέτα σας και καρφώστε τα πασσαλάκιαbeach towel clipsστην άμμο για να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα.
Τα τέσσερα κλίπς πετσέτας θαλάσσηςbeach towel clips  είναι ενωμένα μεταξύ τους μέσα σε ένα πρακτικό κουτί μεταφοράς. Αποσυνδέστε το ένα από άλλο, ανοίξτε τα, και καρφώστε ένα πασσαλάκι σε κάθε γωνία της πετσέτας σας. Η κεφαλή τους πρέπει να είναι ίσαμε την άμμο. Τα πασσαλάκια συγκρατούν την πετσέτα σας και δεν επιτρέπουν στον αέρα να την αναποδογυρίσει, δεν κρατάνε όμως τεντωμένη την πετσέτα σας. Μην τεντώνετε πολύ την πετσέτα σας επειδή μπορεί να φύγει από τα πασσαλάκια όταν ξαπλώσετε. Όταν έρθει η ώρα της αναχώρησης,  βγάλτε τα πασσαλάκια, τινάξτε τα από την άμμο και κλείστε τα, κατόπιν ενώστε τα μεταξύ τους.
Τα πασσαλάκια είναι σχεδιασμένα για να χρησιμοποιούνται στην άμμο και όχι σε βότσαλα ή χαλίκια. Μπορείτε να τα πιέσετε με την παλάμη σας ή το πόδι. Μην χρησιμοποιείται σφυρί.

www.theitsa.gr  Σάς παρουσιάζουμε έναν νέο, πρακτικό και πολύ “funky” τρόπο να στερεώνεται την πετσέτα σας στην παραλία. Δεν χρειάζεται πια να ψάχνεται πέτρες, ή να βάζετε τις σαγιονάρες σας, ή μπουκάλια με νερό για να μην σας παίρνει ο αέρας την πετσέτα στην παραλία.
Βρείτε ένα σημείο να απλώσετε την πετσέτα σας και καρφώστε τα πασσαλάκια “beach towel clips” στην άμμο για να απολαύσετε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Τα τέσσερα πασσαλάκια “beach towel clips”  είναι ενωμένα μεταξύ τους μέσα σε ένα πρακτικό κουτί μεταφοράς για να μην τα χάνετε όταν δεν τα χρησιμοποιείτε. Αποσυνδέστε το ένα από άλλο, ανοίξτε τα, και καρφώστε ένα πασσαλάκι σε κάθε γωνία της πετσέτας σας. Η κεφαλή τους πρέπει να είναι ίσαμε την άμμο, ώστε να μην εξέχουν και σκοντάψει κάποιος πάνω τους. Τα πασσαλάκια συγκρατούν την πετσέτα σας και δεν επιτρέπουν στον αέρα να την αναποδογυρίσει, δεν κρατάνε όμως τεντωμένη την πετσέτα σας. Μην τεντώνετε πολύ την πετσέτα σας επειδή μπορεί να φύγει από τα πασσαλάκια όταν ξαπλώσετε. Όταν έρθει η ώρα της αναχώρησης, βγάλτε τα πασσαλάκια, τινάξτε τα από την άμμο και κλείστε τα, κατόπιν ενώστε τα μεταξύ τους για να μην τα χάσετε και βάλτε τα στο κουτί τους. Έτσι θα είναι έτοιμα για την επόμενη φορά που θα πάτε στην παραλία.

Περιορισμοί – Τι να μην κάνετε με τα πασσαλάκια για την πετσέτα σας.
Τα πασσαλάκια είναι σχεδιασμένα για να χρησιμοποιούνται στην άμμο και όχι σε βότσαλα ή χαλίκια. Μπορείτε να τα πιέσετε με την παλάμη σας ή το πόδι. Μην χρησιμοποιείται σφυρί.
Διατηρούν την πετσέτα της παραλίας στη θέση της, και δεν είναι πασσαλάκια για σκηνή κάμπινγκ.
Δεν είναι παιχνίδι. Για τα παιδάκια μπορεί να μοιάζει με όπλο λέιζερ από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά πρέπει να τα αφήσουν στην άμμο για να μην πάρει ο αέρας την πετσέτα των μεγάλων!

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Η τέλεια ξαπλώστρα για την παραλία!










Η “WickedWedge” είναι η τέλεια ξαπλώστρα για την παραλία. Δεν χρειάζεται να νοικιάζεται ξαπλώστρες και να πληρώνεται χωρίς λόγο για το μπάνιο σας στη θάλασσα. Είναι πιο εύκολη στην μεταφορά της από τις πτυσσόμενες καρέκλες για την παραλία που μπορεί να βγάζετε από το αυτοκίνητο σας κάθε φορά που πάτε στην παραλία.
Η κλίση της πλάτη της “WickedWedge” μπορεί να ρυθμιστεί για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη ηλιοθεραπεία.
Όταν τελειώσετε το μπάνιο σας απλά την ξεφουσκώνετε και τη διπλώνετε και είσαστε έτοιμοι να φύγετε.
Το υλικό της “WickedWedge” είναι από PVC και δεν θα σας προκαλέσει ιδρώτα ή ζέστη. Καθαρίζει εύκολα από την άμμο και την αλμύρα με ένα απλό ξέβγαλμα με νερό.